teatre
24-26/ feb

Gala Internacional de Magia

XVII Memorial Li-Chang

La Gala Internacional de Màgia ens brinda un any més una jornada irrepetible amb la trobada d'alguns dels mags i il.lusionistes més importants de l'actualitat. Una ocasió única per deixar-nos fascinar amb el que és el plat fort de la XVII edició del Festival Internacional de Màgica- Memorial Li-Chang.

La vetllada serà conduïda per l'argentí Maximiliano Stia, gran mag còmic, criat artísticament al món del circ i que actualment presenta el Circ Raluy Legacy.

Des de València, la jove promesa G. Alexander, Premi Nacional de Màgia 2014, ens deixarà bocabadats amb el seu espectacle de manipulació, mentre que el madrileny Jaime Figueroa, innovador i controvertit, donarà compte de per què va ser nomenat campió de màgia còmica en el Congrés Nacional 2011.
Un dels millors espectacles visuals del "Nouveau Cirque" arribarà al Zorrilla de la mà de Melodia Garcia Rigolo i la tècnica suïssa de Sanddorn Balance, guardonat per tot arreu amb una delicada peça d'equilibri i màgia. I des de França, Marc Métral oferirà un número internacional de ventrilòquia que ha estat l'atracció principal del Moulin Rouge durant molt de temps.Compra aquí les teves entrades
ticketea

Direcció: Enric Magoo.
Presentació: Maximilliano Stila.
Mags: G. Alexander, Jaime Figueroa, Melodia García Rigolo, Raúl Alegría i Marc Métral.