teatre
23-25/ feb

Gala internacional de magia

XVIII Memorial Li-Chang

La Gala Internacional de Màgia se'ns ha fet gran! 18 anys!
I sembla que va ser ahir que tot just començava a caminar, oi? Doncs divuit ja! Per això, enguany estem de celebració! Festa grossa! L'Alberto de Figueiredo, un dels mags amb més savoir faire del panorama actual, és tan simpàtic que ens ha insistit a venir a fer de mestre de cerimònies! El Felipe Mejías, un virtuós en la tècnica del Sand Art, una disciplina tan bella com poc coneguda, diu que ens portarà el pastís des de Jerez de la Frontera. El francès Mikael Szanyiel, un expert a jugar amb la música i la mímica per mostrar-nos, amb molt d'humor, les peripècies màgiques d'un cantant d'òpera, ha insistit a portar-nos el cava pel brindis. El belga Aaron Crow que, sense dir ni una sola paraula, sap combinar l'emoció de la màgia i la tensió del suspens com ningú, diu que vindrà a fer-nos un regal sorpresa...
I, des de Rússia, l'Ivan Necheporenka, guanyador del Grand Prix del campionat mundial, ens vol obsequiar amb una actuació basada en l'heroi dels contes russos Iván Zarevich.
I, finalment, tot i que els hem dit que no calia, que de veritat, que no era necessari..., l'Arkadio & Bella, artistes guanyadors del Festival Internacional de Màgia de Montecarlo, han insistit a venir per ajudarnos a bufar les espelmes!
Només hi faltes tu perquè la celebració sigui completa!

Compra aquí les teves entrades
ticketea

Direcció_Enric Magoo
Presentació_Alberto de Figueiredo
Mags_Felipe Mejías, Mikael Szanyiel, Aaron Crow, Ivan Necheporenko i Arkadio & Bella