qui som

Lloguer d'Espais

Els espais escènics que es poden llogar a Badalona, i que depenen de Badalona Cultura, l'empresa pública que gestiona els teatres de la ciutat, són bàsicament tres i són el Teatre Zorrilla, el Teatre Principal i el Teatre Blas Infante.

A la relació de preus establerts per Badalona Cultura hi són reflectides les tarifes d'aquests lloguers, el preu dels quals van en consonància als possibles usos, que poden anar des de muntatges, proves tècniques, assajos i/o actuacions.

Aquests preus estan pensats per afavorir les entitats i associacions de la ciutat, en especial les culturals. Els espais també es poden llogar a empreses, siguin de la ciutat o de fora.

Badalona Cultura també ofereix descomptes sobre aquests preus quan ho considera necessari i sempre que l'activitat sigui cultural o ciutadana i resulti d'interès per a Badalona o beneficiï a un col·lectiu de la ciutat.

Per a més informació sobre aquests lloguers i per accedir als mateixos cal posar-se amb contacte amb en Joan Oliveras de Badalona Cultura, al telèfon 93 384 40 22, a l'e-mail joliveras@badalona.cat o consultant aquesta mateixa web.

Els centre d'arts escèniques es compon de diferents espais que posem a la vostra disposició per acollir tota mena d'actes i esdeveniments.
Podeu triar el més adient per a la vostra empresa i per l'esdeveniment que voleu organitzar.
Estudiarem amb deteniment cada cas, sense deixar escapar cap detall, per tal d'oferir-vos un servei personalitzat, complet i acurat, sempre adaptant-nos a les vostres necessitats.

Teatre Zorrilla: Sala d'assaig, Aula i Teatre.

Teatre Principal: Sala d'assaig, Sala Pepe Rubianes i Sala Enric Borràs

Teatre Blas Infante: Teatre

Descarrega el PLÀNOL Teatre Zorrilla
Descarrega la FITXA Tècnica Teatre Zorrilla
Descarrega el PLÀNOL Teatre Principal
Descarrega la FITXA Tècnica Teatre Principal
Descarrega el PLÀNOL Teatre Blas Infante
Descarrega la FITXA Tècnica Teatre Blas Infante