Concursos Arts Escèniques

Des de Badalona Cultura, en l’afany de promoure el teatre i les arts escèniques a tots nivells, s’organitzen i/o promouen diversos concursos de teatre per a diferents especialitats.


BADALONA ESCENA 2018

Categoria: Teatre Amateur

Convocatòria: Maig 2018

Organitzador: Badalona Cultura S.L.

Descripció:

Conscient del paper dinamitzador i creatiu que sobre la nostra ciutat exerceixen els grups i formacions de les arts escèniques amateurs, Badalona Cultura vol participar en el recolzament i promoció d’aquest col·lectius dedicats a la creació relativa a les arts escèniques en l’àmbit municipal a traves d’aquest concurs-mostra, lligat al programa “Badalona Escena”, que ofereix un espai per a l’exhibició dels projectes seleccionats.

Aquest programa té com a objectiu impulsar les activitats i el foment de les millores en qualitat de les arts escèniques dutes a terme per entitats, grups i col·lectius de la ciutat, així com un espai de col·laboració entre professionals i amateurs.

Informació relacionada:

Convocatòria tancada.

Aquest any 2018, de totes les propostes presentades, s’han seleccionat quatre projectes per ser representats durant la temporada de setembre a desembre el 2018 a algun dels teatres municipals de Badalona.

Descarrega les bases [PDF]

 


XI PREMI LITERARI DE TEATRE BREU INICIA’T 2018

Categoria: Obres de teatre

Convocatòria: Març 2018

Organitzador: Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb els Amics del Teatre Zorrilla de Badalona

Descripció:

Es convoca un premi literari de teatre per textos originals i inèdits, que han d’estar escrits en prosa, en llengua catalana i amb una extensió d’entre 25 i 30 pàgines.

Les obres s’han d’adreçar a un públic adult, no podent ser mai obres de caràcter infantil o juvenil.

Informació relacionada:

Convocatòria tancada el 31 de març de 2018.

Els textos s’han de presentar a les oficines del Teatre Zorrilla (C/Sant Miquel 54, 08911, Badalona) fins el 31 de març de 2018.

Descarrega les bases [PDF]


XX CONCURS DE MÚSICA DE BADALONA 2018

Categoria: Bandes musicals emergents

Convocatòria: 2018

Organitzador: Associació La Rotllana

Descripció:

El Concurs de Música de Badalona és un concurs obert a la participació de grups i solistes de tot Catalunya, i de tots els estils musicals, que no tinguin material musical enregistrat en cap contracte discogràfic en vigor. Però aquest concurs vol ser alguna coa més, vol ser un projecte sociocultural de ciutat organitzat per gent que entén que la música és un important vehicle de comunicació social i cultural.

Informació relacionada: Més informació www.concursbdn.cat