CANVI DE NOM DE ‘TEATRE PRINCIPAL DE BADALONA’ A ‘TEATRE MARGARIDA XIRGU’

Arrel de l’aprovació per la Comissió del Nomenclàtor municipal i posteriorment pel Ple municipal de l’Ajuntament de Badalona, el Teatre Principal canvia de denominació i passa a anomenar-se Teatre Margarida Xirgu.

Teatre Principal Badalona

L’aprovació definitiva de l’esmentat canvi de nom es va fer efectiu en l’edicte de data de publicació 30 de juliol de 2020, i després de l’absència d’al·legacions transcorreguts els 20 dies establerts per a presentar-les, es formalitzà definitivament el dia 19 d’agost de 2020.

A partir d’ara engegarem una campanya de difusió, comunicació i sensibilització per tal que la ciutadania puguem conèixer, integrar i fer-nos nostre aquest nou nom del teatre. Conscients, però, que cal un cert període d’adaptació per fer el canvi visible a tot arreu (logos, cartelleria, façana, xarxes socials, posicionament web, etcètera…), de moment s’ha decidit presentar-lo amb la denominació Teatre Principal/Margarida Xirgu amb la intenció de, per un costat, iniciar el procés de sensibilització del canvi de nom i, per l’altre, no desconcertar a una ciutadania i públic del teatre que tenien, fins ara, molt integrat el nom de Teatre Principal de Badalona. 

D’aquesta manera, mentre avança l’estratègia de comunicació i logística prevista per fer efectiu el canvi definitiu, tant a la pàgina web com en la resta de formats i comunicacions, durant els propers mesos, el nom del teatre apareixerà com a Teatre Principal/Margarida Xirgu. No obstant, la intenció és, aprofitant que estem en l’Any Xirgu, poder realitzar el canvi de nom definitiu i fer-lo visible arreu abans d’acabar l’any.

Llarga vida al Teatre Margarida Xirgu!

Comparteix: