COMUNICAT COVID-19

Els teatres Zorrilla, Principal i Blas Infante suspenen totes les seves activitats públiques programades fins a nova ordre.

covid-19

Seguint les indicacions i estrictes ordres de les autoritats competents per a la prevenció i control de la infecció del Coronavirus, l’empresa Badalona Cultura es veu en l’obligació d’anunciar la suspensió temporal de tots els espectacles, activitats, actes públics i projeccions cinematogràfiques previstes fins a nova ordre.

La vigència d’aquestes mesures és susceptible de revisió, en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment i Badalona Cultura, com a empresa municipal encarregada de la gestió dels tres espais escènics, actuarà en funció de les indicacions decretades per les autoritats pertinents, cosa que es comunicarà oportunament pels canals habituals.

No obstant això, i davant la preocupació dels/les espectadors/es en relació amb els espectacles escènics professionals programats per aquesta temporada gener – maig 2020 que finalment no es puguin dur a terme a causa de la crisi del Coronavirus, s’informa que s’està treballant per tal de buscar noves dates per mirar de re-programar-los més endavant, quan les circumstàncies ho permetin.

Malgrat tot, s’informa a qui tingui entrades comprades o reservades per algun d’aquests espectacles que s’hagi de veure suspès en la data inicialment prevista que:

  • Les entrades de venda online, tant si els espectacles resulten cancel·lats definitivament o ajornats, seran retornades automàticament i l’import reintegrat a la targeta amb la qual van ser adquirides (el reintegrament es farà en un termini màxim de tres mesos a partir de la data oficial de la suspensió de l’espectacle).
  • Per les entrades de venda a taquilla, envieu un correu a taquilla@badalonacultura.cat amb una foto de les entrades i el vostre num. de compte i titular del mateix.

Pel que fa als/les abonats i abonades estem contactant progressivament amb tots i totes vosaltres per acordar un procediment de devolució de les entrades.

Tant les noves dates previstes de reprogramació dels espectacles, com l’horari oficial de reobertura al públic de la taquilla, es comunicarà oportunament pels canals habituals.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure a: hola@badalonacultura.cat o trucar al 93 384 40 22

L’atenció presencial està, fins a nova ordre, suspesa temporalment. Disculpeu les molèsties.

Agraïm per avançat la paciència i l’esforç davant una situació com aquesta, i esperem poder retrobar-nos tots ben aviat al teatre!

Una cordial salutació,

Equip de Badalona Cultura

Comparteix: