Els dies 23 d’abril i 1 de maig s’emetrà a TV3 i al Canal 33 la Gala Internacional de Màgia – XXI Memorial Li-Chang

Divendres 23 d’abril, a les 22.15h, i dissabte 1 de maig, a les 11.10h, s’emetrà a TV3 i al Canal 33 la Gala Internacional del Festival de Màgia de Badalona, XXI Memorial Li-Chang, celebrada al Teatre Zorrilla el passat 28 de febrer del 2021

XXI Memorial Li-Chang

El Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang, un dels màxims referents entre els festivals de màgia d’arreu de l’Estat, va celebrar aquest any la seva 21a edició i entre els diversos espectacles, el plat fort va continuar sent la Gala Internacional de Màgia, celebrada els dies 26, 27 i 28 de febrer al Teatre Zorrilla.

Els pròxims divendres 23 d’abril a les 22.15h del vespre i dissabte 1 de maig a les 11.15h del matí hi haurà la possibilitat de veure de nou la gala a través de l’emissió del Canal 33 el divendres 23 d’abril i la de TV3 el dissabte 1 de maig.

Les Gales Internacionals van reunir mags de gran nivell amb reconeixement a tot el món i entre les propostes va destacar la portuguesa Solange Kardinaly, guanyadora del premi del públic “Premi Li-Chang” gràcies als seus canvis ràpids de vestuari, una disciplina poc vista dins el món de la màgia. Des d’Itàlia Marco Zoppi & Rolanda van omplir el teatre de llum i bombolles màgiques. Rubén Vilagrand, Premi Nacional de Màgia, va oferir una magistral interpretació d’un espectacle únic i modern que va combinar mímica, màgia i comèdia i el canari Héctor Mancha (guardonat
amb el premi mundial de màgia FISM 2015) va deixar al públic sense paraules amb una de les especialitats més difícils de l’il·lusionisme, la manipulació. La Gala Internacional també va comptar amb el millor talent de casa nostra gràcies al Mag Edgard, que va presentar un espectacle on la teatralitat es barrejava amb sorprenents i innovadores il·lusions que va provocar un fort impacte al públic.

I tot aquest repertori màgic va estar presentat per Karim, l’innovador mag asturià i monologuista que va acompanyar als artistes en aquestes quatre gales i amb la seva ràpida i descarada làbia va regalar al públic situacions memorables i tremendament divertides.

El divendres 30 d’abril a les 22.15 també s’emetrà al Canal 33 la Gala Internacional de Màgia de l’any 2020.

Comparteix: