Els teatres Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante recuperen el 100% de l’aforament

Obriran tot l’aforament el proper dilluns 25 d’octubre durant les tres següents setmanes, ampliant-ho progressivament si es manté aquest 100% que marca el PROCICAT.

Ampliació aforment teatres municipals Badalona

Davant la bona evolució de les dades epidemiològiques, divendres passat, 15 d’octubre, el govern de la Generalitat va eliminar la majoria de restriccions i limitacions d’aforament vigents a Catalunya per prevenir la Covid-19.

No obstant, aquesta ampliació d’aforament al 100% que es va anunciar i fer efectiva divendres, és, de tota manera, provisional, ja que aquestes mesures només tenen vigència, de moment, fins aquest dissabte 23 d’octubre a les 00.00h.

Si aquestes mesures es prorroguen, els teatres municipals de Badalona obriran tot l’aforament el proper dilluns 25 d’octubre durant les tres següents setmanes, ampliant-ho progressivament si es manté aquest 100% que marca el PROCICAT.

Els espectacles pels quals es posaran més entrades a la venda a partir de dilluns són els següents: Camí a l’escola, Las canciones, El mar ens crida, Conservando memoria i Divina Cleopatra. De la resta d’espectacles s’anirà informant a mesura que s’actualitzin les mesures decretades pel PROCICAT.

L’ampliació al 100% de l’aforament no comporta, en tot cas, un canvi de preu en les entrades, es manté la vigència dels packs d’entrades i cal seguir portant la mascareta dins el teatre i seguir les indicacions d’entrada i sortida del recinte.

Comparteix: