Els teatres Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante tanquen la temporada GENER – MAIG 2021 amb una altíssima ocupació

Una temporada, marcada encara per les restriccions per fer front a la Pandèmia, però que ha aconseguit mantenir el total de la programació i una plena ocupació de més del 90% en l’aforament permès.

Balanç Temporada Gener - Maig 2021

Els teatres municipals de Badalona -Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante- han tancat aquest passat cap de setmana la programació professional de la temporada gener – maig 2021 amb més d’un 90% total d’ocupació.

Més de 25 espectacles han conformat aquesta temporada d’arts escèniques a Badalona. Una programació que, a més de recuperar diversos espectacles que es van haver d’ajornar per la pandèmia les temporades anteriors, ha incorporat noves obres de petit i gran format amb una excel·lent resposta per part del públic

Els més de 5.000 espectadors i espectadores que han assistit als teatres durant aquesta temporada, adaptant-se generosament a les mesures de seguretat i prevenció establertes als teatres, han pogut gaudir del nou horari (20h) d’inici de lesfuncions afavorint una sortida no tant tardana dels espectacles.

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA, XXI MEMORIAL LI-CHANG

Del 13 de febrer al 7 de març, Badalona va acollir la XXI edició del Memorial Li-Chang amb un èxit rotund d’assistents, assolint en tots els espectacles el màxim de l’aforament permès. Unaedició adaptada a les circumstàncies però que no va renunciar a programar propostes innovadores i de qualitat, mantenint així el mateix número d’espectacles que els anys anteriors, tot i que es van haver de reduir les activitats complementàries a biblioteques i altres equipaments culturals de la ciutat per les restriccions sanitàries.

FESTIVAL BLUES & RITMES

Del 19 al 26 de març, el Festival Blues & Ritmes va celebrar una nova edició, reafirmant-se en la seva singularitat apostant per artistes poc vistos a casa nostra, i en la seva vocació decidida per les músiques d’arrel i les sonoritats africanes. Una edició amb gairebé el 100% d’assistència que només es va veure afectat per la cancel·lació d’última hora del concert de l’artista californiana resident al Regne Unit, Jesca Hoop, que no va poder viatjar a Badalona degut al context global de Pandèmia.

FESTIVAL DANSA QUINZENA METROPOLITANA

Els teatres municipals de Badalona van ser, un any més, escenaris del Festival Dansa Metropolitana. L’actuació del ballarí badaloní Miguel Fernández Rivas, “El Yiyo”, al Teatre Blas Infante, i l’espectacle familiar de barreja de dansa i tecnologia «Geometria», al Teatre Margarida Xirgu, van exhaurir totes les localitats i van deixar a un públic meravellat.

ALTRES ACTIVITATS

Durant aquesta temporada s’ha incrementat l’oferta cinematogràfica dels dimecres al Teatre Margarida Xirgu amb el nou cicle de cinema documental Docs del Mes. Una iniciativa que s’afegeix a l’habitual Cicle Gaudí, que també projecta una pel·lícula un dimecres al mes a les 20h del vespre.

Comparteix: