Teatre Zorrilla

Els centre d’arts escèniques es compon de diferents espais que posem a la vostra disposició per acollir tota mena d’actes i esdeveniments.

Podeu triar el més adient per a la vostra empresa i per l’esdeveniment que voleu organitzar; un impressionant teatre que segueix el model de teatre barroc italià i que fou inaugurat el 1868, però perfectament adequat als usos escènics actuals; el Teatre Blas Infante, un antic cinema reconvertit en teatre, molt funcional, situat al concorregut barri de Llefià; i el Teatre Margarida Xirgu, un modern espai pluridisciplinar que permet acollir qualsevol configuració escènica.

Estudiarem amb deteniment cada cas, sense deixar escapar cap detall, per tal d’oferir-vos un servei personalitzat, complet i acurat, sempre adaptant-nos a les vostres necessitats.

Sol·licita l’espai

SALA D'ASSAIG DEL TEATRE

Aforament:
En teatre: 80 localitats;
A peu dret: entre 100 – 150 persones

La sala d’assaig per excel·lència. Amb llum natural, paret de miralls, terra de fusta, cortines opaques, diàfana, sostres alts, so, wi-fi… Espai idoni per qualsevol tipus de muntatge, rodatges, estands, sopars, desfilades de moda…

Sol·licita l’espai

AULA DE FORMACIÓ DEL TEATRE ZORRILLA

Aforament:
En teatre: 40 localitats;
A peu dret: entre 50- 60 persones.

L’aula on tot s’ensenya. Un espai tranquil i amb llum natural pensat per al treball, la formació i l’oci, pot fer les funcions d’aula, de gran sala de reunions, d’espai per presentacions o de sala d’assaig per a petits muntatges escènics.

Sol·licita l’espai

AMFITEATRE VESTÍBUL ZORRILLA

Aforament: 50 localitats asseguts en grada

Les escales on s’hi fa teatre. Aprofitant les característiques arquitectòniques del vestíbul del Teatre Zorrilla, es va crear un singular espai per poder fer-hi presentacions, performances o petits muntatges teatrals que vulguin apostar per la singularitat de la ubicació on es representen.

Sol·licita l’espai