Espectacles d'entitats badalonines

23ª Nit de les Guineuetes

Amics del Teatre Zorrilla

Diumenge 27 de Març - 19:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

  • ENTRADES GRATUÏTES FINS A EXHAURIR LOCALITATS
GUINEUETES 2022

Per celebrar el Dia Mundial del Teatre, l’entitat Amics del Teatre Zorrilla organitza una nova edició de la Nit de les Guineuetes.

Durant l’acte, es farà la lectura del Manifest del Dia Mundial del Teatre, i es lliuraran les Guineuetes de l’any, un reconeixement als espectacles més destacats del món del teatre, la música i la dansa. També s’entregarà el premi de votació popular a la millor obra vista als teatres municipals de Badalona l’any 2021 i es lliurarà una menció honorífica a una persona o entitat per la seva trajectòria.

L’acte serà presentat pel periodista, locutor i presentador de RCB i TVB Carles Tornero i per amenitzar l’acte d’entrega de les Guineuetes, hi haurà la col·laboració de l’Escola de Dansa l’Assaig, que sota la direcció de Cristina Miralles, oferirà una mostra del treball que la dita escola porta a terme. Farà passar uns bons moments l’actuació del pianista guardonat l’any passat amb una guineueta com és Toni Saigi “Chupi” i com a punt teatral de la festa, els actors badalonins Josep M. Alarcón Ribet i Xavi Carreras oferiran una lectura dramatitzada d’una escena de l’obra L’Art de la comèdia, d’Eduardo de Filippo.

Diumenge 27 de Març - 19:00h

Organització: Amics del Teatre Zorrilla

Presentador: Carles Tornero

Participació: Escola de Dansa l'Assaig (Cristina Miralles), Toni Saigi "Chupi", Josep M. Alarcón Ribet i Xavi Carreras

Entrades Comprar entrades

General
gratuït

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Comparteix: