Cinema | Pack Màgic

Astres immòbils

Noémi Gruner i Séléna Picque

Diumenge 10 de Març - 12:00h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

El programa de curtmetratges Astres immòbils ens obre una porta a descobrir nous mons des de l’assertivitat, l’escolta i el respecte mutu a través de les històries que li donen vida.

Les tres narracions ens proposen un viatge que ens transporta a universos visuals únics partint del simbolisme dels colors i les formes. Ens parlen de convivència, de la possibilitat d’esbrinar d’on prové cadascú i de la transcendència de fer aquests viatges emocionals.

Astres immòbils coneixem la Chenghua, una nena de nou anys a qui li toca assumir la responsabilitat de fer de traductora per als seus pares, d’origen xinès, i busca evadir-se amb la seva afició per l’espai. A Luce i la roca descobrim l’amistat entre dos personatges que, tot i semblar no tenir res en comú, s’enfronten junts a la seva por al desconegut. A la faula El naixement dels oasis una serp de sang freda i un camell de sang massa calenta es fan amics fins al final dels seus dies.

Astres immòbils tanca la sèrie de tres programes de curtmetratges format per La barca del vent i L’illa dels ocells. Cada un d’ells compta amb un migmetratge protagonitzat per una nena d’edat preadolescent, conformant així una trilogia d’històries iniciàtiques d’heroïnes contemporànies.

Diumenge 10 de Març - 12:00h

Durada: 50 min.

Direcció: Noémi Gruner i Séléna Picque

País: França

Entrades Comprar entrades

General
5 € (4€ menors 16 anys)

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: