Teatre

De perras y criadas

De Félix Herzog

Diumenge 26 de Novembre - 19:00h

Teatre Blas Infante

Entrades Comprar entrades

De perras y criadas

El record cap a l’Andalusia natal de la protagonista és el leitmotiv de De perras y criadas. Un espectacle íntim, apassionat i divertit que mostra la realitat d’aquelles famílies que van migrar des del sud de la península fins a Catalunya.

A través de l’Anita i els seus records mentre remena maletes i capses de cartró a les golfes de casa seva, l’autor, Félix Herzog, fon les vivències reals de la seva mare, la seva tieta Carmen i la seva àvia, i reivindica, d’aquesta manera, la memòria de tantes dones supervivents d’una època duríssima que sovint van haver de viure en solitud.

El retrat de tres generacions, d’una època i d’un país que, portat al Teatre Blas Infante de Badalona, espai amb una extensa trajectòria prèvia com a centre cultural andalús, pretén fer més significatiu encara aquest sentit homenatge a les dones andaluses migrades a Catalunya.

A vegades feliçment et trobes amb sorpreses com aquesta petita joia teatral, teatre de petit format, però teatre pur, molt proper a l’espectador, on l’actor et mira directament als ulls i et fa viure amb ell històries que arribes a fer-les teves.

Imma Barba i Miquel Gascon, Voltar i voltar

Diumenge 26 de Novembre - 19:00h

Durada: 1 h 15 min.

Direcció i autoria: Félix Herzog

Ambient sonor: David Solans

Tècnic de llums: Jesús Pérez

Tècnic de so: Pepe Rodríguez

Interpretació: Marta Fons

Entrades Comprar entrades

General
12 €

Teatre Blas Infante

Andrés Segovia, 45
08913 BADALONA

Comparteix: