Cinema | Pack Màgic

El bosc de Haquivaqui

Rasmus A. Sivertsen

Dimarts 28 de Desembre - 17:00h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
El bosc de Haquivaqui - Pack Màgic

El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar a cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana…

Aquesta entretinguda i bonica història sobre els animals del bosc de Haquivaqui és la suma de dos elements molt llaminers. Per una banda, i en la tradició de les faules més clàssiques, parla d’humans referint-se als animals i proposa un món inventat que anhela la pau i la convivència, on els conflictes es resolen de manera pacífica. Per l’altra banda, la minuciositat de la tècnica i les divertidíssimes cançons el converteixen en el millor musical en stop motion que s’hagi vist i escoltat mai!

Dimarts 28 de Desembre - 17:00h

Durada: 1 h 24 min.

Direcció: Rasmus A. Sivertsen
Argument i guió: Karsten Fullu
Fotografia: Morten Skallerud, Janne K. Hansen

Edat recomanada: a partir de 4 anys

Pastorets Rock la banda musical de Ponent famosa per versionar cançons populars posa veus als personatges d’El bosc de Haquivaqui. 

Entrades Comprar entrades

General
5 € (4€ menors 16 anys)

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: