Badalona a Escena | Música | Teatre

El cant dels obrers

Societat Coral La Badalonense

Diumenge 13 d'Octubre - 19:00h

Teatre Zorrilla

El cant dels obrers al Teatre Zorrilla

Amb motiu de la commemoració del 200 aniversari del naixement d’Anselm Clavé, la Societat Coral La Badalonense torna a posar en escena al Teatre Zorrilla, sis anys després d’haver-lo estrenat, el musical de creació El cant dels obrers, amb un nou repartiment i una orquestra renovada.

Escrit per l’escriptor badaloní Albert López Vivancos i el compositor Juan Carlos Márquez, el musical retrocedeix a la Badalona de mitjans del segle XIX, quan els artesams i els obrers es reunien als cafès de la ciutat per parlar de les precàries condicions laborals que patien. És, per tant, un record dels inicis del Moviment Obrer Català, de la fundació de La Badalonense i del moviment coral iniciat per Anselm Clavé.

Una magnífica oportunitat de reviure aquesta creació col·lectiva en la qual participen membres de la societat coral badalonina.

Diumenge 13 d'Octubre - 19:00h

Durada: 1 h 20 min.

Dramatúrgia i direcció: Albert López Vivancos

Música: Juan Carlos Márquez

Disseny: Estanis Aboal

Cor: Societat Coral La Badalonense, Coral Can Mercader-Morera, Coral del Ensamble de Cuatros de Barcelona i Coral Veus de la Virreina de Tiana

Interpretació: Júlia Ribot, Jordi Salvador, Montserrat Pacheco, Cèsar Núñez, Pedro Romero, Héctor Marco, Natàlia Esquinas, Joan Guillen, Jaume Aymar, Belinda Sánchez i Albert Aguilar

Km0

General
10 € (VENDA 25 JULIOL)

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: