Badalona a Escena | Teatre

EL CANT DELS OBRERS

La Badalonense

Dissabte 10 de Novembre - 21:00h

Diumenge 11 de Novembre - 19:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

CANT DELS OBRERS

La Badalonense fa anys! Felicitats!

Enguany fa 160 anys que aquesta emblemàtica entitat fa cultura, ciutat i país. Molts anys en el món de l’associacionisme, molts anys treballant per les persones.

I per cloure la celebració d’aquest aniversari, presenten El cant dels obrers, un musical de creació situat a la Badalona de mitjans del segle XIX, quan els artesans i obrers es reunien als cafès de la ciutat per parlar de les precàries condicions laborals que patien.

En un d’aquells cafès, el cafè de Can Clarós, els homes acaben sempre cantant cançons populars. I això els durà no només a organitzar el moviment obrer a la ciutat, sinó a fer néixer en tots ells, una inquietud per la música i la cultura. D’aquelles trobades sorgirà l’embrió de la futura Societat Coral La Badalonense, l’any 1858.

Badalona a Escena
Dramatúrgia_Albert López Vivancos
Música_Juan Carlos Márquez
Intèrprets_ Guillem Campillo, Dolors Castellví, Àlex Chaler, Glòria Miralles, Josep Muñoz, Cèsar Núñez, Júlia Ribot i Mario Solsona
Música_Cor Mixte La Badalonense, Cor Jove En Clau De Veu, Coral Infantil, Coral Rock’n’choir i Orquestra De La Badalonense
Direcció Musical_Juan Carlos Márquez
Direcció Escènica _Albert López Vivancos

Dissabte 10 de Novembre - 21:00h

Diumenge 11 de Novembre - 19:00h

Durada: 1h 20min

Entrades Comprar entrades

General
10€

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: