Teatre

El hombre almohada

De Martin McDonagh

Dissabte 26 de Març - 20:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
  • Espectacle dins els packs
El hombre almohada al Teatre Zorrilla

Arriba al Zorrilla El hombre almohada, un obscur i inquietant thriller contemporani àmpliament representat per tot el món i amb un èxit rotund de públic.

La protagonista d’aquesta història, Katurian (Belén Cuesta), és una escriptora de contes macabres sobre infàncies destruïdes que és detinguda per la policia d’un estat totalitari acusada del fet que les seves històries s’assemblen sospitosament a una sèrie de crims que han passat durant els últims temps.

Els interrogatoris de la policia a l’escriptora s’entremesclen amb la recreació d’alguns dels seus tenebrosos relats. Uns contes brutals i terribles però, al mateix temps, plens de poesia i, fins i tot, d’una estranya i particular bellesa. D’aquí ve la retorçada imaginació de la protagonista.

Un muntatge sensacional de la fascinant obra mestra del dramaturg angloirlandès Martin McDonagh, autor i director de la multipremiada pel·lícula Tres anuncis als afores que ens parla, aquí també, de temes que no són fàcils d’escoltar i situacions que no són fàcils de contemplar.

El hombre almohada és un dels millors muntatges vist aquest 2021.Una oportunitat única per veure una obra mestra del teatre contemporani, dirigida amb la mestria de David Serrano i interpretada por quatre dels millors actors de l’escena espanyola.

Aldo Ruiz, El teatrero

Dissabte 26 de Març - 20:00h

Durada: 2 h 30 min. (amb entreacte)

Dramatúrgia: Martin McDonagh

Direcció i adaptació: David Serrano

Disseny d’escenografia i màscares: Ricardo Sánchez Cuerda

Disseny d’il·luminació: Juan Gómez Cornejo (A.A.I)

Vestuari: Yaiza Pinillos

Música i espai sonor: Luis Miguel Cobo

Interpretació: Belén Cuesta, Ricardo Gómez, Juan Codina y Manuela Paso

No recomanada a menors de 16 anys

Entrades Comprar entrades

General
24 €
Descomptes
+

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: