Badalona a Escena | Dansa

El mar ens crida

Cia. Dancing Human

Dijous 11 de Novembre - 20:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

EL MAR ENS CRIDA

El mar ens crida és el primer projecte de creació de la jove formació badalonina Dancing Human, nascuda de la necessitat de voler fomentar la part artística i creativa entre les joves estudiants de dansa.

Un espectacle fruit d’un treball col·lectiu amb l’objectiu de sensibilitzar l’espectador sobre l’actual problemàtica de l’ús del plàstic i els seus efectes en el mar.

Què ens diria el mar, si pogués parlar? A través d’un diàleg entre la persona i l’entorn, habitarem diferents espais i ens trobarem éssers marins que intenten conviure en un medi canviant, jugarem amb la plasticitat del moviment dins l’aigua i conviurem amb un paisatge inquietant manipulat per la humanitat.

Un viatge on les joves creadores compartiran amb nosaltres les seves inquietuds i, a través de la dansa, ens faran còmplices del seu aprenentatge i de la seva mirada sobre el món que les envolta.

Dijous 11 de Novembre - 20:00h

Durada: 50 min.

Idea original, dramatúrgia, coreografia i escenografia: Companyia Dancing Human

Direcció artística: Silvia Pallisera

Il·luminació, so, maquinària: Paul Jorna

Interpretació: Abril Benjumea, Bruna Guixà, Claudia Coté, Emma Soldevila, Jair Codina, Nuria Farlete, Martina de Michelis, Maria Chico, Mireia Miralles, Paula Sánchez, Mariangels Gimeno

KM0

Badalona a escena

Funció escolar el divendres 12 de novembre a les 11 h

Entrades Comprar entrades

General
10 €

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: