Cicle Gaudí | Cinema

El meu germà persegueix dinosaures

Stefano Cipani

Dimecres 7 d'Octubre - 20:30h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

El meu germà persegueix dinosaures - Cicle Gaudí

En Jack té cinc anys, dues germanes i desitja amb totes les seves forces un germà per jugar a “coses de nois”. Un dia, els pares li anuncien que tindrà un germanet i que serà especial. En Jack està boig d’alegria: “especial” per a ell significa “superheroi”. Però amb el pas del temps comença a sentir-se defraudat. El seu germà Giovanni no és un superheroi, la realitat és que ha nascut amb Síndrome de Down. És en aquest moment quan el seu entusiasme es transforma en rebuig i vergonya.

Haurà de passar l’adolescència per adonar-se que la seva idea inicial no estava tan equivocada: el seu germà Gio contagia tanta vitalitat que arriba a concloure que potser sí que és un superheroi de veritat; i que, en qualsevol cas, és el seu millor amic.

“EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES” està basada en la història real de Giacomo Mazzariol, l’autor del llibre original i “Jack” a la vida real.

Dimecres 7 d'Octubre - 20:30h

Durada: 100 min.

Direcció: Stefano Cipani
Guió: Fabio Bonifacci
Música: Lucas Vidal
Fotografia: Sergi Bartrolí
Intèrprets:Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma, Luca Morello, Francesco Gheghi, Antonio Uras, Lorenzo Sisto

Entrades Comprar entrades

General
4,50 €

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: