Teatre

Filumena Marturano

De Eduardo de Filippo

Dissabte 25 de Setembre - 20:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
  • Espectacle dins els packs
Filumena Marturano

Clara Segura i l’actor napolità Enrico Ianniello són el binomi protagonista d’aquesta gran comèdia clàssica d’Eduardo de Filippo immortalitzada al cinema anys enrere per Vittorio de Sica amb Sophia Loren i Marcello Mastroianni.

Filumena aconsegueix, després de 25 anys, casar-se amb Domenico Soriano, l’home amb qui ha viscut durant tot aquest temps. Per fer-ho, però, ha hagut de muntar tota una farsa perquè Domenico no defugís una vegada més de casar-se amb ella.

A cavall de Nàpols i Barcelona, la història de Filumena Marturano ens dibuixa un retrat que ben bé podríem emmarcar en la Nàpols de la postguerra o en la Barcelona actual.

“Una de les millors obres del curs, una autèntica festa, es diria que el teatre comença a celebrar aquesta desescalada tan esperada. I ho ha fet amb una obra en què, segons després d’acabar, fa saltar de la cadira el públic, de forma unànime, tots dempeus.”

Pep Vila, Recomana

Dissabte 25 de Setembre - 20:00h

Durada: 2 h 10 min.

Text: Eduardo De Filippo
Traducció: Xavi Valls Guinovart
Direcció, adaptació i escenografia: Oriol Broggi
Il·luminació: Pep Barcons
Vestuari: Nina Pawlowsky
Interpretació: Clara Segura, Enrico Ianniello, Marissa Josa, Jordi Llovet, Jordi Coromina, Xavier Ruano, Josep Sobrevals, Sergi Torrecilla, Montse Vellvehí i Carla Vilaró

Entrades Comprar entrades

General
26 €
Descomptes
+

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: