Festival Li Chang | Festivals

Gala Internacional de Màgia

XXII Memorial Li-Chang

Divendres 25 de Febrer - 20:00h

Dissabte 26 de Febrer - 20:00h

Diumenge 27 de Febrer - 12:00h

Diumenge 27 de Febrer - 19:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
  • Espectacle dins els packs
Gerard Borrell

El plat fort del Festival Internacional de Màgia – Memorial Li-Chang continuen sent les Gales Internacionals, una oportunitat única per veure, una vegada a l’any a Badalona, el millor talent mundial en el món de l’il·lusionisme.

A les actuacions de mags i magues internacionals s’hi sumaran els shows d’artistes més propers com la polifacètica Celia Muñoz, que està revolucionant l’escena amb la seva innovadora combinació artística. La fusió del cant amb la ventrilòquia l’ha fet guanyadora i “passi d’or” de la recent edició del Got Talent Espanya.

L’humor ens arribarà aquest any des d’Itàlia, amb l’excèntrica parella d’artistes Isabella i Guido (Disguido Magic). Ens presentaran el seu captivador número de màgia còmica on barregen, en un perfecte equilibri, el cinema amb l’il·lusionisme.

Procedent de Rússia, el jove il·lusionista Artem Shchukin ens posarà la pell de gallina amb el seu art de la manipulació, la seva gran plasticitat i la seva tècnica depuradíssima, apresa a l’escola de Moscú.

El show de grans il·lusions vindrà aquest any de la mà d’una parella de mags catalans, Ramó & Alegria, que lluitaran còmicament pel protagonisme a escena.

I de França el mag Arno ens portarà la poesia que la màgia i un batre d’ales poden desencadenar. L’il·lusionista, amb més de 25 anys recorrent escenaris, ens convidarà al seu meravellós món on fa aparèixer del no-res les aus més boniques del planeta.

I un autèntic showmag, el català Gerard Borrell, serà l’encarregat de conduir les gales amb molt d’humor, cant i ball. Farà de les seves aparicions un divertit cabaret màgic!

Divendres 25 de Febrer - 20:00h

Dissabte 26 de Febrer - 20:00h

Diumenge 27 de Febrer - 12:00h

Diumenge 27 de Febrer - 19:00h

Durada: 1 h 30 min.

Direcció: Enric Magoo

Presentació: Gerard Borrell

Interpretació: Celia Muñoz (Madrid), Disguido Magic (Itàlia), Artem Shchukin (Rússia), Ramó & Alegria (Barcelona) i Arno (França)

Entrades Comprar entrades

General
22 €
Descomptes
+

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: