Festival Li Chang | Festivals

Gala internacional de Màgia

Festival Internacional de Màgia XX Memorial Li-Chang

Divendres 21 de Febrer - 20:30h

Diumenge 23 de Febrer - 12:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

Gala_Internacional_Magia_XX_Memorial_Li_Chang

Al llarg d’aquests vint anys, les gales internacionals del festival s’han anat convertint en un referent a nivell mundial i això ha fet que els millors mags del moment hagin volgut actuar a l’escenari del Teatre Zorrilla.

Volem seguir sent referent i, per això, seguim apostant per uns mags de gran nivell que han obtingut reconeixement a tot el món.

En aquest gala ens emocionarem amb la maga peruana Gisell, premiada tant al Congrés Nacional de Màgia 2017 com a Uruguai, on va obtenir el guardó FLASOMA 2015 en l’especialitat de manipulació i màgia argumentada.

També comptarem amb els mags portuguesos Tá Na Manga. L’espectacle, original i poètic, que ens presentaran ha estat reconegut amb múltiples premis mundials com el Mandrake d’or o el FISM. I a més, podrem gaudir d’un concert de baralla i piano a quatre mans!

Des d’Itàlia, el mag Shezan ens transportarà a un món fantàstic a la recerca d’un geni màgic amb les seves llànties.

Des de les terres de l’Europa nòrdica, ens arribarà un mag finlandès, el Marko Karvo, guanyador del primer premi als Campionats del Món de Màgia FISM 2015. Vindrà a oferir-nos el millor espectacle de màgia amb lloros voladors que es pot veure avui dia. Estem convençuts que us encantarà!

Des del sud de la península ens arriba el mag sevillà, Hector Ruiz, que ens presentarà un número de gran il·lusions que va fer en el programa «Penn and teller’s fool us!» de la televisió de Las Vegas.

Tots aquests mags estaran presentats per Jaime Figueroa, un mag madrileny innovador i pervers que ens demostrarà que la màgia també pot ser molt divertida.

Quina manera de celebrar la vintena edició amb aquest cartell!

Divendres 21 de Febrer - 20:30h

Diumenge 23 de Febrer - 12:00h

Durada: 1h 30 min.

Direcció: Enric Magoo

Presentació: Jaime Figueroa

Mags: Gisell (Perú), Tá na Manga (Portugal), Shezan (Italia), Hector Ruiz (Sevilla) i Marko Karvo (Finlàndia)

Abonament A: Diumenge 23 a les 19h

Abonament B: Divendres 21 a les 20.30h

Entrades Comprar entrades

General
De 22 € a 16 € segons zona
Descomptes
+

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: