Festival Li Chang

GALA SOLIDÀRIA DE MÀGIA

Diumenge 7 de Març - 18:00h

Teatre Blas Infante

Entrades Comprar entrades

  • Entrades exhaurides
GALA SOLIDÀRIA DE MÀGIA

El punt final al Festival el posarem un any més al Teatre Blas Infante amb aquesta gala tan especial que promou la màgia jove.

Gaudirem d’una nova generació de mags presentats pel Mag Caru. El manresà, amb el seu estil proper i elegant, ens portarà la il·lusió i ens ajudarà a connectar amb el nen i la nena que portem dins.

Pujarà a l’escenari el Premi Jove Li-Chang 2020: en Roger Sala. Escollit dins del Festival Magicus de Barcelona, ens seduirà amb el seu número de manipulació clàssica modernitzada Thief’s dance.

L’acompanyaran Doble A, una parella de mags que fusionen l’humor absurd, el teatre, la comèdia i la màgia per crear números únics i diferents.

També tindrem el Mag Rovi. Porta des dels 12 anys voltant per Catalunya i fusionant la música amb la màgia. Podràs seguir el seu ritme màgic?

I finalment comptarem amb el joveníssim mag Didac, creador d’una màgia musical, plena de sorpreses i trucs inesperats.

La recaptació d’aquesta gala es destinarà a Solidarimàgia, una iniciativa que acosta la màgia a tothom i a tot arreu. Amb l’edició d’enguany, el projecte podrà organitzar espectacles i tallers de màgia per a diversos col·lectius en centres de menors no acompanyats, centres d’acollida de persones sense sostre, presons i geriàtrics.

Diumenge 7 de Març - 18:00h

Durada: 1 h 30 min.

Direcció| Enric Magoo

Coordinació| Mag Nani

Presentador| Mag Caru

Mags| Mag Rovi, Roger Sala, Doble A i Didac

Entrades Comprar entrades

General
6 €

Teatre Blas Infante

Andrés Segovia, 45
08913 BADALONA

Comparteix: