Festival Li Chang | Festivals

Gala Solidària

XXII Memorial Li-Chang

Diumenge 6 de Març - 18:00h

Teatre Blas Infante

Entrades Comprar entrades

NEXT GENERATION

La gala de clausura del Festival es farà un any més al Teatre Blas Infante i potenciarà la màgia Jove amb els millors mags i magues del moment.

De la comarca de l’Urgell arribaran les Next Generation, tres magues joveníssimes que ens acostaran el fascinant món del quick change, canvis de vestuari màgics.

El mag valencià Alejandro Ruiz ve a oferir-nos una màgia espectacular centrada en la disciplina del mentalisme. Farà endevinacions magistrals i acabarà amb un secret molt ben guardat.

L’osonenca Maga Game porta deu anys actuant arreu del territori amb les seves il·lusions i el seu entusiasme. Ens regalarà un espectacle fantàstic amb les màscares com a protagonistes.

També hi actuarà, com cada any, l’actual Premi Jove Li-Chang 2022, el Mag Nil. Escollit dins del Festival Magicus de Barcelona, el seu és un número de màgia musical, fresc i dinàmic i amb una execució impecable de jocs sorprenents.

I el presentador d’enguany serà l’Àlex Gilabert, que amenitzarà la gala amb una màgia on l’humor, l’enginy i la participació del públic seran peces fonamentals i on l’única norma serà no deixar mai de jugar.

La recaptació d’aquesta gala es destinarà, un any més, a Solidarimàgia, una iniciativa que acosta la màgia a tothom i a tot arreu. Amb l’edició d’enguany el projecte tornarà a Senegal per oferir els seus espectacles i tallers de màgia als hospitals oncològics infantils, orfenats, leproseries de Dakar i a les escoles aïllades al mig de la sabana africana, entre d’altres.

Diumenge 6 de Març - 18:00h

Durada: 1 h 30 min.

Direcció: Enric Magoo

Coordinació: Mag Nani

Presentador: Àlex Gilabert

Interpretació: Next Generation, Alejandro Ruiz, Maga Game i Mag Nil

Entrades Comprar entrades

General
6 €

Teatre Blas Infante

Andrés Segovia, 45
08913 BADALONA

Comparteix: