Festival Li Chang | Festivals

Gales Internacionals de Màgia

Divendres 23 de Febrer - 20:00h

Dissabte 24 de Febrer - 20:00h

Diumenge 25 de Febrer - 12:00h

Diumenge 25 de Febrer - 19:00h

Teatre Zorrilla

Badalona obre les portes a la màgia en un cap de setmana molt especial! Torna el Festival Internacional de Màgia – Memorial Li-Chang al Teatre Zorrilla per presentar-nos els espectacles més sorprenents i fantàstics.

El festival comptarà amb la presència de l’alacantí Adrián Carratalá. El mag conduirà les gales aquesta 24a edició acompanyat de Katerina Muzychuk. Tres vegades campió d’Espanya i semifinalista de Got Talent, també ha causat sensació a concursos internacionals com el programa “Penn and Teller Fool us” a Las Vegas.

Els joves malaguenys Javi Cruz & Anahí s’incorporen a aquesta cita singular. Acostumats a actuar en creuers, ara els toca jugar dalt de l’escenari amb aparicions i desaparicions, il·lusions, i escapismes.

Des de Moscou, arriben Elena Gordeeva i Vadim Gordeev amb un espectacle de màgia teatral que ens endinsa al món dels invents. S’hi ha d’anar amb molta cura, ja que les coses no són el que semblen.

Els seguiran Javier Luxor i Irene Lové. La parella de mentalistes de Madrid demostraran els seus poders telepàtics per oferir-nos una gala divertida i moderna d’endevinació dels pensaments.

Amb un ambient més místic, el sud-coreà Young-Min Kim presentarà una actuació de màgia visual, plàstica i poètica. Les seves arts l’han convertit en el guanyador del Premi Mundial de Màgia (FISM) i altres reconeixements internacionals.

El francès Gerald Le Guilloux tancarà el cartell més encantador amb un espectacle molt especial. La combinació de màgia clàssica amb efectes innovadors li han permès lluir-se als millors festivals de màgia del món.

Divendres 23 de Febrer - 20:00h

Dissabte 24 de Febrer - 20:00h

Diumenge 25 de Febrer - 12:00h

Diumenge 25 de Febrer - 19:00h

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: