Teatre

Història d’un senglar

De Gabriel Calderón

Diumenge 19 de Desembre - 19:00h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
  • Espectacle dins els packs
HISTÒRIA D'UN SENGLAR

Joan Carreras s’enfronta al repte d’interpretar el malvat i despietat monarca anglès Ricard III en aquesta adaptació lliure, insolent i plena d’humor de la tragèdia shakespeariana escrita i dirigida de manera brillant per l’uruguaià Gabriel Calderón.

Prenent com a punt de partida l’obra del dramaturg anglès, trobarem el personatge però també l’actor en un joc metateatral on s’exploraran els límits de l’ambició humana i els mecanismes de poder al món actual.

Però quina distància hi ha entre l’actor i el personatge? Tots dos són ambiciosos i intel·ligents, amb ànsia de poder i no volen perdre el temps amb mediocres. A mesura que s’entrellacin les seves històries de vida, la seva relació —i també la que mantenen amb l’espectador— esdevindrà cada vegada més fràgil i més estreta.

Que un text brillant, una traducció perfecta, un actor incommensurable i un exquisit treball tècnic coincideixin en un mateix espectacle és tant improbable que, quan es dona, el teatre s’eleva a la categoria de miracle i porta els espectadors a un nivell de catarsi superior.

Marc Sabater, Recomana

Diumenge 19 de Desembre - 19:00h

Durada: 1 h 10 min.

Autoria i direcció: Gabriel Calderón

Traducció: Joan Sellent

Escenografia: Laura Clos

Vestuari: Sergi Corbera

Caracterització: Núria Llunell

Il·luminació: Ganecha Gil

Espai sonor: Ramón Ciércoles

Interpretació: Joan Carreras

Entrades Comprar entrades

General
24 €
Descomptes
+

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: