Dansa

IT DANSA

Wad Ras, The Prom, In Memoriam, Whim

Dissabte 12 de Desembre - 20:30h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

WHIM - IT DANSA al Teatre Zorrilla

IT Dansa, la jove companyia de dansa de l’Institut del Teatre, ens proposa quatre coreografies d’estils molt diferents, carregades d’energia i bones vibracions.

Wad Ras, de Montse Sánchez i Ramon Baeza, és una peça de flamenc que tracta temes universals com la frustració, la manca de la llibertat, la por i la solitud. The Prom, de Lorena Nogal, una coreografia molt teatral amb pinzellades d’humor, enyorança i fragilitat que reflecteix la nostàlgia i les incerteses de la joventut. In Memoriam, de Sidi Larbi Cherkaoui, una peça que juga amb les carícies i els cops. I per últim, Whim, d’Alexander Ekman, una peça vital i sorprenent que mostra el caos de la societat moderna de forma divertida i esbojarrada.

Dissabte 12 de Desembre - 20:30h

Direcció artística: Catherine Allard Interpretació: Beth Andrews, Ange Clementine, Albert Carol, Marc Comellas, Leonardo, Farina, Aleix Labara, Ioar Labat Bernio, Venetia Jia Yee Lim, Alexander López, Jaume Luque, Berta Martí, Gaizka Morales, Elisabet Morera, Julia Razquin, Nora Svendsgard i Úrsula Urgelés Coordinació tècnica: Carlos Rueda Producció: Institut del Teatre

Entrades Comprar entrades

General
16 €

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: