Dansa | Dansa. Quinzena metropolitana | Festivals

Jesús Carmona

Baile de bestias

Divendres 18 de Març - 20:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
  • Espectacle dins els packs
Jesús Carmona al Teatre Zorrilla

El badaloní Jesús Carmona, guanyador del Premi Nacional de Dansa 2020 i del considerat “Òscar del ballet”, el Premi Benois de la Danse 2020-2021, torna a l’escenari de la seva ciutat, el Teatre Zorrilla, on va fer el seu debut professional amb tan sols 14 anys.

Emmarcat dins de la sisena edició del Festival Dansa Metropolitana, Carmona ens porta el seu nou espectacle, Baile de Bestias, un món oníric d’estètica avantguardista en què desafia les seves bèsties interiors a ballar i transforma la quietud en moviment i emoció. Portant el seu cos gairebé al “col·lapse”, l’espectacle és un pas més cap a la veritat absoluta, cap a un moviment necessàriament primari.

Acompanyat a escena pel compositor multiinstrumentista Manu Masaedo, el ballarí de Badalona ens presenta el seu treball més intimista des que va crear la seva pròpia companyia. Una forma d’exposar la seva pròpia concepció del flamenc, adquirit després d’anys d’experiència i treball amb diferents músiques i estils de danses d’arreu del món. Una manera d’entendre i viure el flamenc molt personal que el portarà, amb aquest espectacle, a una dimensió mai vista.

Es produeix una vertadera catarsi en la dansa de Carmona […], balla lliure de prejudicis, rialler i generós per gaudir ell mateix i per delectar el públic.

Iratxe de Arantzibia, El correo

Divendres 18 de Març - 20:00h

Durada: 1 h 5 min.

Autoria, direcció i coreografia: Jesús Carmona

Direcció musical: Manu Masaedo

Disseny d’escenografia: Emilio Valenzuela

Disseny d’il·luminació: Luis Perdiguero

Disseny de vestuari: Jose Ventura & Visori

Interpretació: Jesús Carmona y Manu Masaedo

Descompte del 50% per les escoles de dansa (només a taquilla)

A les 18h xerrada prèvia amb l'artista

km0

Entrades Comprar entrades

General
18 €
Descomptes
+

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: