Blues & Ritmes | Festivals | Música

Jim Lauderdale & Los Hermanos Cubero

Blues & Ritmes 2024

Dissabte 13 d'Abril - 20:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
Jim Lauderdale i Hermanos Cubero

Una de les figures més reconegudes de la música nord-americana d’arrel dels últims trenta anys, el nostre vell amic Jim Lauderdale, i dos germans capaços d’entrellaçar la música dels Apalatxes amb la de l’Alcarria, els intrèpids Hermanos Cubero, s’uneixen per iniciativa nostra en un espectacle destinat a ocupar un lloc especial en els 35 anys d’història del Blues & Ritmes.

Country songs, bluegrass, romances i jotas interpretades de manera conjunta amb la ferma convicció que la música és un llenguatge universal i la fantasia que, tal vegada, els Louvin Brothers i el violinista castellà Toribio del Olmo van ser cosins llunyans. A Lauderdale, a qui ja vam poder veure a Badalona els anys 2011 i 2018, l’avalen dos premis Grammy i un llarguíssim reguitzell de col·laboracions.

A Roberto i Enrique Cubero, un Premio de Folclore de Nueva Creación Agapito Marazuela, dos premis MIN de la Unió Fonogràfica Independent i la seva aclamada immersió al folklore castellà amb afany renovador. Després d’haver posat en contacte Rosie Flores amb Mario Cobo i la Barcelona Big Blues Band l’any 2017 i haver instigat un espectacle de Maria del Mar Bonet dedicat al disc Alenar dos anys abans, el Blues & Ritmes s’embarca en un nou projecte de creació pròpia. Im-pres-cin-di-ble!

Dissabte 13 d'Abril - 20:00h

Veu i guitarra: Jim Lauderdale

Veu i mandolina: Roberto Cubero

Veu i guitarra: Quique Cubero

Entrades Comprar entrades

General
De 24 a 16 € segons zona
Descomptes
+

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: