Cinema | Pack Màgic

La barca del vent

La Noa i altres contes

Diumenge 28 de Gener - 12:00h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

  • Cancel·lat
Labarcadelvent - Pack Màgic

A través del programa de curtmetratges La barca del vent entonem un cant a la diversitat estètica a la vegada que viatgem a diferents paisatges físics i emocionals que ens fan apreciar la grandesa de la natura i la necessitat de viure-hi en concòrdia.

Un equip de rescat que s’enfronta als desafiaments de l’alta muntanya en una operació de salvament a Fora de pista, el meravellós descobriment que fan de les plantes Patouille i Momo a Patouille i les llavors de paracaigudes, la comunitat de gotes que persegueixen els núvols per convertir-se en aigua a Gotes, la nena de les illes del nord que espera que el seu pare torni de feinejar al mar a Maïja, i la Noa, la nena nouvinguda a l’illa Benac’h que persevera per superar les diferències socials transformant-se en una petita heroïna contemporània a La barca del vent. Totes elles i ells protagonistes de narracions sensibles, animacions riques i aventures de totes les mides.

La barca del vent inaugura una sèrie de tres programes de curts. Cada un d’ells inclou un migmetratge protagonitzat per una nena d’edat prepúber, i conformen una trilogia d’històries iniciàtiques d’heroïnes contemporànies que veuran la llum al llarg de 2022 i 2023.

Diumenge 28 de Gener - 12:00h

Durada: 52 min.

La barca del vent inclou un migmetratge i quatre curts:

  • Fora de pista (6 min.)
  • Patouille i les llavors de paracaigudes (6 min.)
  • Gotes (4,49 min.)
  • Maïja (7,37 min.)
  • La barca del vent (26 min.)

A partir de 6 anys

Entrades Comprar entrades

General
5 € (4€ menors 16 anys)

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: