Cinema | Pack Màgic

La increïble història de la pera gegant

Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick

Diumenge 22 de Gener - 12:00h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

La increïble història de la pera gegant - Pack Màgic

A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastià i una gata que es diu Mitxo. En Sebastià, la Mitxo i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, en Jeremies Severí Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. En absència d’en JB, el vicealcalde Twig ha pres el poder. El seu pervers nou ajuntament li fa ombra a la vila, i en Twig amenaça amb quedar-se amb el càrrec d’en JB per sempre.

Un bon dia, en Sebastià i la Mitxo van a pescar i descobreixen una ampolla. A dins hi ha un missatge d’en JB i una llavor estranya. En JB és viu i ha naufragat a l’Illa Misteriosa. Demana a en Sebastià i la Mitxo que vagin a salvar-lo, però els adverteix que el viatge és perillós.

Si emprenen aquell viatge, s’hauran d’enfrontar a tres obstacles: els Pirates Perniciosos, l’Espantós Drac Marí i la Mar Fosca com la Nit. Però, podran en Sebastià, l’elefant espantadís, i la Mitxo, la gata aventurera que tem l’aigua, reunir el coratge per anar a salvar en JB i alliberar Vilasol de les grapes del malvat Twig a temps?

Diumenge 22 de Gener - 12:00h

Durada: 1 h 28 min.

Direcció: Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick

Argument i guió: Bo Hr. Hansen, after the book by Jakob Martin Strid

Fotografia: Niels Grønlykke

So: Oskar Skriver and Bo Asdal

Muntatge: Hans Perk and Anders Sørensen

A partir de 4 anys

Entrades Comprar entrades

General
5 € (4€ menors 16 anys)

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: