Cicle Gaudí | Cinema

La innocència

Lucía Alemany

Dimecres 16 de Setembre - 20:30h

Teatre Principal/Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

La Innocència - Cicle Gaudí al Teatre Principal/Margarida Xirgu

La Lis és una adolescent que somia convertir-se en artista de circ i escapar del seu poble, malgrat que sap que, per aconseguir-ho, haurà d’enfrontar-se a l’oposició dels seus pares. És estiu i la Lis es passa el dia jugant pels carrers del poble amb les amigues i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La falta d’intimitat i la xafarderia dels veïns obliguen la Lis a mantenir aquesta relació en secret per tal que els seus pares no se n’assabentin. Una relació que canviarà la seva vida per sempre.

LA INNOCÈNCIA és la primera pel·lícula de la directora Lucía Alemany, que s’ha basat en les seves pròpies experiències per fer aquest primer llarg. La Lucía situa la història al seu poble natal, la localitat de Traiguera, a l’interior de Castelló, durant les festes patronals de l’estiu.

L’escenari rural, els habitants del poble i el costumisme mediterrani són el teló de fons d’aquesta història real, potent i captivadora. El talent d’actors naturals com la protagonista, la Carmen Arrufat, i d’altres ja experimentats com el Sergi López i la Laia Marull, brilla per l’espontaneïtat de les seves interpretacions.

Direcció: Lucía Alemany
Guió: Laia Soler Aragonés i Lucía Alemany
Música: Òscar Senén
Fotografia: Joan Bordera
Intèrprets: Carmen Arrufat, Laia Marull, Sergi López, Joel Bosqued, Estelle Orient, Laura Fernández, Sonia Almarcha, Josh Climent, Bogdan Florin Guilescu i Lidia Moreno

Dimecres 16 de Setembre - 20:30h

Durada: 1h 32 min.

Premis Gaudí 2019: Premi Gaudí millor actriu de repartiment (Laia Marull) i 6 nominacions més, incloent millor pel·lícula i direcció
Premis Goya 2019: Nominada a millor actriu revelació (Carmen Arrufat) i millor cançó original
Premis Feroz 2019: Nominada a millor actriu de repartiment (Laia Marull)

Entrades Comprar entrades

General
4,50 €

Teatre Principal/Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: