Teatre

La màgia lenta

De Denis Lachaud

Divendres 15 d'Octubre - 20:00h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

  • Espectacle dins els packs
La Magia Lenta - Espectacle - Foto Maria Alzamora 73

Basada en un fet real, La Màgia Lenta planteja el conflicte d’un home de 40 anys que de nen va ser sotmès a abusos sexuals i que inconscientment va esborrar els fets. L’oblit, d’una banda, i un fals diagnòstic d’esquizofrènia de l’altra, van enterrar el seu passat.

Denis Lachaud, autor molt reconegut a França, projecta de manera impactant el recorregut vital cap a la llum d’un personatge desesperat, a la recerca d’un desenllaç que li permeti superar l’horror que el pertorba.

En lluita constant amb si mateix, Marc Garcia Coté encarna, ell tot sol, totes les veus que poblen l’escena, com si d’una confluència de diversos personatges en un sol cos es tractés.

Una peça de rigor radical, ritme mantingut i tensió conservada conduïda amb la fragilitat i l’equilibri que demana una història enterrada sota les paraules. Un text necessari i arriscat que revela la vivència callada de l’abús sexual a menors i posa en qüestió els diagnòstics psiquiàtrics i les lleis dels adults envers els infants.

“Un monòleg ple d’intensitat que ens emocionarà, ens farà enrabiar… i ens farà passar amb el protagonista les cinc fases del dol, tots alhora, en comunió. Meravellós.”

Nicolás Larruy, Espectáculos BCN

Divendres 15 d'Octubre - 20:00h

Durada: 1 h 10 min.

Dramatúrgia: Denis Lachaud

Traducció: Joan Casas

Direcció: Pierre Notte

Ajudant de direcció: Mercè Managuerra

Espai sonor i espai escènic: Pierre Notte

Disseny de llums: Alexander Mange

Interpretació: Marc Garcia Coté

Col·loqui postfunció

Entrades Comprar entrades

General
15 €

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: