Teatre familiar

La motxilla de l’Ada

Cia. Teatre al detall amb La Tresca i la Verdesca

Diumenge 29 de Maig - 18:00h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

La motxilla de l'Ada al Teatre Margarida Xirgu

Personatge_MotxillaAda_byMotiveDissenyDesprés de les magnífiques L’endrapasomnis i La nena dels pardals, la companyia Teatre al detall tanca la seva trilogia escènica i musical dedicada a les “nenes valentes” amb el que ha estat un dels millors espectacles de la temporada: La motxilla de l’Ada.

Formen part de l’espectacle el grup badaloní La tresca i la ventresca: els veurem a dalt de l’escenari acompanyant l’Ada, una nena que quan va néixer es deia Adam.

Des de ben petit l’Adam sentia que la motxilla invisible que duia li pesava massa. Així que un dia va decidir desprendre-se’n. Va ser així com va perdre la lletra m del seu nom i es va convertir en l’Ada. Amb aquella motxilla, l’Ada sentia que no encaixava amb el que se suposa que ha de ser un nen o una nena, però ara ja ha trobat el seu lloc.

Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de “nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble” potser ha de canviar definitivament.

La motxilla de l’Ada és una delícia. És un crit a la llibertat individual. Com diu el text, i els pares subratllen a l’epíleg: “No us demanem que ho entengueu, ni tan sols que ho accepteu. Només us demanem que ho respecteu. Que això sí que és senzill”.

Oriol Osan, Núvol

Diumenge 29 de Maig - 18:00h

Durada: 1 h 10 min.

Dramatúrgia: Jordi Palet i Puig

Direcció: Joan Maria Segura Bernadas

Música: La Tresca i la Verdesca (Jordi López, Toni López i Claudi Llobet)

Il•lustracions: Adolfo Serra

Animació d’ il·lustracions: Xavi Chamarro

Disseny d’escenografia: Victor Peralta

Disseny d’il·luminació: Yuri Plana

Interpretació: Xavi Idàñez i Txell Botey

Recomanada a partir de 5 anys

km0

Entrades Comprar entrades

General
6 €

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: