Blues & Ritmes | Festivals | Música

La Santa Cecilia

Blues & Ritmes 2024

Dissabte 20 d'Abril - 20:00h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

La Santa Cecilia

Boleros, rock, folk, cúmbies, jazz, norteños, rancheras… Benvinguts a l’impressionant beuratge musical amb gust de mescal de La Santa Cecilia, una banda germinada al bulliciós Carrer Olvera de Los Angeles, punt de trobada de la comunitat llatinoamericana que arriba a Califòrnia a la recerca d’un futur millor, i erigida, sempre amb el permís de Los Lobos, en un dels més grans orgulls chicanos d’ara mateix als Estats Units.

Encapçalats per l’explosiva Marisoul -convidada especial d’Elvis Costello i The Roots en el disc Wise Up Ghost (2013) i participant, junt amb Diana Krall o Norah Jones, d’un emotiu tribut a Joni Mitchell l’any 2018-, La Santa Cecilia porten més d’una dècada convertint els seus concerts en festasses sense fi i acariciant la fibra d’una comunitat de famílies mexicanes establertes als EUA que, igual que ells, han trobat en la música una aliada per comprendre millor el seu lloc en aquest món.

Treinta días (2014) va ser honorat amb un Grammy a millor disc de rock llatí i Mon Laferte, Pepe Aguilar i Lila Downs són només alguns dels moltíssims artistes que han volgut col·laborar amb ells. Festa sense precedents al Blues & Ritmes. Visca La Santa!

Dissabte 20 d'Abril - 20:00h

Veu: La Marisoul

Guitarra i acordió: Pepe Carlos

Baix: Alex Bandaña

Percussions: Miguel Ramírez

Concert a peu dret

Entrades Comprar entrades

General
20 €

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: