Teatre

L’oncle Vània

D'Anton Txékhov

Divendres 28 de Gener - 20:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
  • Espectacle dins els packs
L'oncle Vània - Teatre Zorrilla Badalona

Un repartiment estel·lar interpreta aquesta nova versió de L’Oncle Vània, text cabdal d’Anton Txékhov i una de les obres més importants de la literatura dramàtica del segle XIX.

La unió del talent del prestigiós director lituà Oskaras Koršunovas amb el dels artistes catalans ha creat una peça excepcional en la qual veurem els nostres actors i actrius en registres insospitats.

L’antiga casa de camp d’una família aristocràtica vinguda a menys és l’escenari de l’enfrontament simbòlic entre dos mons i dues èpoques. Un escenari on el temps i l’espai no estan definits i on els personatges són un grapat de destins humans —el tedi, la vida malgastada, l’amor no correspost o la feina inacabable—, abocats a un final apocalíptic.

Tots els vuit actors estan en un nivell increïble, poques vegades s’ha vist en un Txékhov un repartiment tan equilibrat, que fa que l’emoció de l’obra, que passa com, precisament, un sospir, no decaigui ni un moment.

Jacinto Antón, Babelia (El País)

Divendres 28 de Gener - 20:00h

Durada: 3 h (amb entreacte)

Dramatúrgia: Anton Txékhov

Direcció: Oskaras Koršunovas

Escenografia: Gintaras Makarevicius

Vestuari: Nídia Tusal

Il·luminació: Ganecha Gil

Espai sonor: Antanas Jasenka

Interpretació: Ivan Benet, Kaspar Bindeman, Raquel Ferri, Anna Güell, Julio Manrique, Lluís Marco, Carme Sansa, Júlia Truyol

Entrades Comprar entrades

General
26 €
Descomptes
+

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: