Abonaments | Música | Teatre

Lorca en Nueva York

D’Alberto San Juan

Dissabte 22 d'Abril - 20:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
  • Entrades exhaurides
  • Espectacle dins els abonaments
Lorca en Nueva York ©MiguelPla

Alberto San Juan homenatja Federico García Lorca revivint les vivències del poeta granadí a Nova York en un recital escènic i musical acompanyat per La Banda.

L’espectacle recrea la trobada de Lorca amb el públic a la Residencia de Señoritas de Madrid, el lloc on el poeta i dramaturg va llegir els seus poemes de Poeta en Nueva York per primera vegada.

A través del jazz i el paisatge sonor de La Banda, Alberto San Juan ens farà viatjar amb Lorca de Granada a Nova York i l’Havana. Ens submergirem a Wall Street, Harlem, la multitud, el camp, l’Havana, la revolució… Una aventura plena de fets poètics d’”un español típico, a Dios gracias”.

Fragments atemporals d’un poeta atemporal que revelats i reivindicats de nou per Alberto San Juan sonen increïblement actuals gairebé cent anys després d’haver estat escrits.

La grandeza de Lorca revive, lo que es un regalo en todo su esplendor, sobre todo por esa calidez y humanidad que irradia en su estilo personal.

Diego Da Costa, Cinemagavia

Dissabte 22 d'Abril - 20:00h

Durada: 1 h 20 min.

Direcció i interpretació: Alberto San Juan

Il·luminació: Raúl Baena

La Banda: Claudio de Casas (Guitarra), Pablo Navarro (Contrabaix), Gabriel Marijuan (Bateria) i Miguel Malla (Saxo i clarinet)

Entrades Comprar entrades

General
De 24 a 16 € segons zona
Descomptes
+
Espectacle inclòs a l’Abonament
B

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: