Teatre

Mare de sucre

De Clàudia Cedó

Divendres 22 d'Abril - 20:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
  • Espectacle dins els packs
Mare de sucre al Teatre Zorrilla

Clàudia Cedó, autora d’Una gossa en un descampat, torna al Zorrilla amb el seu nou triomf teatral Mare de sucre, la història d’una dona amb discapacitat intel·lectual, la Cloe, que vol ser mare i ha d’enfrontar-se amb la seva comunitat.

La Cloe s’enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria, ella, una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones que tenen fills la tenen? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?

Mare de Sucre reflexiona sobre com estem tractant com a societat les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

Ser de sucre fa que estiguis protegit. No et deixa prendre mal, no et deixa arriscar-te. Quan ets de sucre no perds mai, però tampoc jugues. Quan ets de sucre és com si no hi fossis” , Clàudia Cedó

Els set intèrprets de la peça, quatre d’ells amb diversitat funcional, actuen sempre des d’una veritat arrebatadora (…) Clàudia Cedó firma, sens dubte, una obra d’aquelles que converteixen el teatre en un brollador de vida.

José Carlos Sorribas, El Periódico

Divendres 22 d'Abril - 20:00h

Durada: 2 h

Dramatúrgia i direcció: Clàudia Cedó

Disseny d’escenografia: Laura Clos “Closca”

Disseny d’il·luminació: Luis Martí

Vestuari: Bernat Grau

So i música: Lluís Robirola

Interpretació: Andrea Álvarez, Anna Barrachina, Marc Buxaderas, Mercè Méndez, Judit Pardàs, Maria Rodríguez i Teresa Urroz

Entrades Comprar entrades

General
24 €
Descomptes
+

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: