Altres

NIT DE LES GUINEUETES’21

Amics del Teatre Zorrilla

Diumenge 30 de Maig - 19:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

GUINEUETES-2021

Enguany, la tradicional Nit de les Guineutes, organitzada pels Amics del Teatre Zorrilla, celebrarà la seva gala de lliurament de guardons en un acte preparat especialment per a l’ocasió.

L’entrega dels diferents premis es durà a terme enmig d’una vetllada on no hi faltaran diversos espectacles com la lectura dramatitzada de l’obra guanyadora del Premi de Teatre Breu-Andreu Solsona 2019: Aquestes meves veus, d’Àngels Aymar

Les persones i entitats guardonades són les següents:

Ferran Cebrian Raimundo, un dels veritables impulsors en la creació de diferents esbarts badalonins i de la direcció de la Moixiganga de Badalona.

Escola Maregassa, per la inquietud demostrada al llarg de força anys perquè els alumnes d’educació especial tinguin el teatre com a activitat formativa d’importància.

Joan Giralt Salvadó, per la seva tasca continuada, desenvolupada al llarg de molts anys, en la difusió de les Arts Escèniques, de la Cultura Popular i de l’animació de carrer.

Albert Ibáñez Domènec, per la seva tasca renovadora i entusiasta dins el món teatral i cultural badaloní des dels anys setanta i com a col·laborador de l’Armonia Rodríguez, fins avui mateix.

Toni Saigi Abril “Chupi”, per tot el seu treball al llarg dels anys dins el món de la música, essent el músic més habitual que ha acompanyat els millors grups estatals i estrangers quan han visitat Barcelona.

Círcol Catòlic, amb motiu dels cent anys de representacions d’Els Pastorets. Es tracta d’una obra històrica en el món del teatre català i en les tradicions de la nostra ciutat, que, a més a més, és un espectacle que ara i sempre ha rebut el suport més entusiasta dels socis i amics de l’entitat  i de la ciutadania en general.

La rambla de les floristes, obra escollida pel públic dels teatres municipals de Badalona dins de la programació professional dels teatres durant les dues temporades de l’any 2020.

Guineueta honorífica a LLUÍS MARCO FERNÁNDEZ, actor de teatre, doblatge i cinema nascut a Badalona, per la seva més que demostrada qualitat interpretativa en el món del teatre vocacional i professional, així com per diferents actuacions en pro del teatre.

Diumenge 30 de Maig - 19:00h

Entrades Comprar entrades

General
gratuït

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Comparteix: