Teatre

¿Qué fue de Andrés Villarrosa?

Marc Rosich amb Oriol Genís

Divendres 26 de Novembre - 20:00h

Badalona Cultura | Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

  • Espectacle dins els packs
¿Qué fué de Andrés Villarrosa?

Si es fa una cerca a internet del nom d’Andrés Villarrosa, poques traces es poden trobar de la fugaç i rutilant carrera del cantant de varietés. Bé, de fet, no se’n troba cap. Enlloc no es recorda el seu lema, “el cantante melódico del trémolo metódico”. Enlloc no es troba documentat el seu pas pels envelats més tronats del país. Ni tampoc no ha quedat registrada la fita que va ser el zenit de la seva carrera: els quinze gloriosos dies en què es va mimetitzar amb la pintoresca fauna de la Bodega Bohemia.

L’estrella va ser fugaç, però va deixar un rastre brillant. I és que l’Andrés Villarrosa encara viu entre nosaltres. I es resisteix a l’oblit.

Confinat entre quatre parets a mig construir, ha tret el perruquí del calaix i les jaquetes llampants de l’armari perquè tornin a veure la llum del dia. I també ha desempolsat les cintes de casset dels instrumentals de playback que el van acompanyar a les seves actuacions aparentment més memorables. Cançons emblema que en la veu cada cop més tremolosa de l’artista per fi es tornaran… inoblidables.

Un one man cabaret amb tants de plecs com se li vulguin trobar, que arriba al cor i que contínuament interactua amb els espectadors. Un espectacle com el seu personatge: inclassificable.

Josep Maria Vilaplana, Recomana

Divendres 26 de Novembre - 20:00h

Durada: 1 h 10 min.

Idea original: Oriol Genís

Dramatúrgia i direcció: Marc Rosich

Direcció musical: Óscar Machancoses

El cantante melódico del trémolo metódico: Andrés Villarrosa

S’informarà a les persones assistents, a través del correu electrònic, de la ubicació de l’espectacle

Entrades Comprar entrades

General
15 €

Badalona Cultura

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: