Música

Quique González

"Sur en el valle"

Dissabte 28 de Gener - 20:00h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

Quique González - Sur en el valle

El cantautor madrileny Quique González finalitza al Teatre Margarida Xirgu de Badalona la gira a Catalunya del seu nou disc Sur en el valle.

Cuinat a foc lent als cantàbrics Valles Pasiegos, Sur en el valle busca nous paisatges sonors allunyats de l’americana d’anteriors repertoris i atorga major protagonisme a instruments acústics com el contrabaix i la guitarra clàssica.

Les onze cançons (i una pista amagada) que formen part del nou àlbum han estat construïdes amb la dedicació i la cura d’un artesà, conformant així un disc que el mateix cantautor defineix com «més de paisatges que d’acció».

Sur en el valle és el tretzè treball discogràfic de Quique González, editat, una vegada més, per Cultura Rock Records i produït per ell mateix i el mallorquí Toni Brunet. Un repertori amb velles acústiques Gibson, Wurlitzer i Hammond i elegants bateries que s’estendran orgàniques, directes i enèrgiques dins el Teatre Margarida Xirgu.

(…) los tiempos vuelan y Quique ha querido intentar pararlos, para que escuchemos once canciones (doce en su versión vinilo) simplemente soberbias.

Eduardo Izquierdo, Mondo Sonoro

Dissabte 28 de Gener - 20:00h

Les entrades a platea no estan numerades perquè són a peu dret. Per tenir seient cal comprar les entrades del primer pis.

Entrades Comprar entrades

General
De 24 a 28 € segons zona

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: