Badalona a Escena | Teatre

REBELDES CON GUANTES

Màgic Empenta

Diumenge 16 de Desembre - 19:00h

Teatre Zorrilla

Entrades Comprar entrades

Rebeldes con guantes

Màgic Empenta ens presenta una fascinant adaptació del text Revolta de bruixes, escrit per Benet i Jornet fa més de 40 anys, respectant, però, el tret essencial de l’obra; el debat entre la raó i la màgia.

D’aquesta proposta, amb majoria d’actrius, en resulta una obra dinà- mica que gira al voltant de l’important acte de rebel·lia que uneix aquest grup de dones de la neteja; la “bruixeria” d’aquestes abnegades treballadores consisteix a voler canviar les normes, i ja se sap que això sempre és perillós…

Els personatges, com passa als musicals, escapen de la seva feixuga realitat a través de la música i el ball, tot combinat amb una acolorida estètica dels anys 80. Són moments de fugida, d’evasió, d’abandonar la quotidianitat per mostrar-nos l’altra cara de la moneda i connectar-nos amb l’alegria de viure, de lluitar, de resistir.

L’entitat, fidel al seu esperit, continua apostant per treballar amb actrius i actors amb diversitat funcional, que van ser fundadors de la companyia i que viuen el teatre des de la seva singularitat, oferint així un exemple de superació.

Badalona a EscenaIntèrprets_Lourdes Martínez, Dolors Marginet, Ascensión Agea, Blanca Villa, Gabriel Almirante, Juan Fernández, Gracia Garau, Mari Villa, Dolores Martín i Esther Condo.
Adaptació i direcció_Teresa Urroz
Ajundant de direcció_Margarita Ponce
Coreografia_Susanna Roca
Attrezzo_Andreu Bresca
Vestuari_Maribel Castillo
Disseny de llums_Artur Álvarez
Banda sonora_Nuria Torres
Regidora_Montse Ramos
Disseny gràfic_Chus Gómez &PlayFiction

Diumenge 16 de Desembre - 19:00h

Durada: 1h 15 min

Entrades Comprar entrades

General
10€

Teatre Zorrilla

Carrer Canonge Baranera, 17
08911 BADALONA

Com arribar

Comparteix: