Cinema | Docs del mes

THE LETTER

Maia Lekow i Christopher King

Dimecres 3 de Març - 20:00h

Teatre Margarida Xirgu

Entrades Comprar entrades

THE LETTER - DOCS DEL MES

Què faries si acusessin a la teva àvia de bruixeria? Els temps de la Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kenya, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és ben dramàtica.

El jove Karisa emprèn un viatge de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seva àvia Margaret està en perill. A través de les converses amb els seus familiars, descobrim amb incredulitat que el seu oncle, fruit d’una combinació de superstició i interessos econòmics, és l’instigador de la terrible acusació. A la vegada, les seves tietes intenten protegir l’àvia, que ha d’aprendre a conviure amb el temor de ser assassinada dins de casa. A Kenya, centenars d’ancians són acusats de bruixeria per tal de robar-los les terres.

Un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats a causa del colonialisme i la religió. Una història d’amor intergeneracional que demostra que és possible fer front a l’avarícia i en la qual el cos de la fràgil àvia amaga un poder femení indestructible.

Dimecres 3 de Març - 20:00h

Durada: 1h 22 min.

Direcció: Maia Lekow i Christopher King
Guió: Maia Lekow, Christopher King i Ricardo Acosta C.C.E
Producció executiva: Judy Kibinge, Peter Mudamba, Cynthia Kane i Biki Kangwana
Edició: Ricardo Acosta C.C.E i Christopher King
Fotografia: Christopher King

So: Maia Lekow
Música original: Maia Lekow i Ken Myhr
Distribució: DocsBarcelona Distribution

Entrades Comprar entrades

General
3 €

Teatre Margarida Xirgu

Francesc Layret, 41
08911 BADALONA

Comparteix: