Monòleg

Yo, Mussolini

Leo Bassi

Dissabte 30 d'Abril - 20:00h

Teatre Blas Infante

Entrades Comprar entrades

  • Amb descomptes
  • Espectacle dins els packs
Yo, Mussolini al Teatre Blas Infante

Leo Bassi, el provocatiu i extravagant actor i humorista italià, recupera l’esperit dionisíac dels orígens del teatre amb un espectacle vibrant en el qual es posa a la pell, ni més ni menys, del dictador feixista italià Benito Mussolini.

Amb aquest nou espectacle, Bassi declara: “Si torna el feixisme se l’ha de deixar en mans d’autèntics professionals”. I afegeix: “L’auge de la vella ideologia feixista avui dia, a molts països, és un desafiament directe a la meva ànima de bufó irreverent. He sentit una necessitat visceral de buscar les contradiccions de la seva retòrica i divertir-me amb les conseqüències.”

Ja que, si una cosa té clara el còmic, és que el millor antídot contra la por que fa créixer el feixisme és el sentit de l’humor.

Yo, Mussolini mescla l’acudit i la provocació fàcil amb una reflexió profunda sobre la manipulació política, un exercici artístic que toca l’essència de l’art bufonesca. És una obra provocadora i divertida, pensada per generar optimisme i fer agafar ganes de resistir o millor: “Risistir!” amb intel·ligència a la intolerància.

Un treball sobre la figura del dictador en clau d’humor, amb una investigació molt interessant darrere i una capacitat d’anàlisi impressionant.

Diego Da Costa, Cinemagavia

Dissabte 30 d'Abril - 20:00h

Durada: 1 h 15 min.

Direcció, producció, dramatúrgia i interpretació: Leo Bassi

Entrades Comprar entrades

General
18 €
Descomptes
+

Teatre Blas Infante

Andrés Segovia, 45
08913 BADALONA

Comparteix: