Estrena aquest diumenge del cicle de cinema familiar, “Pack Màgic”, al Teatre Margarida Xirgu

“Bon dia, món!” és la primera pel·lícula del cicle i es projectarà el pròxim diumenge 3 d’octubre a les 12h del migdia al Teatre Margarida Xirgu.

BonDiaMon_PackMagic

Badalona Cultura s’afegeix a la iniciativa i distribuïdora de pel·lícules infantils “Pack Màgic”, i projectarà un diumenge al mes, a partir del mes d’octubre, una pel·lícula al Teatre Margarida Xirgu de Badalona. Aquesta iniciativa incrementarà i complementarà l’oferta cinematogràfica al teatre municipal Margarida Xirgu, que ja compta fins ara amb les projeccions un dimecres al mes dels cicles de cinema “Cicle Gaudí” i “Docs del mes”.

La primera pel·lícula d’aquest nou cicle de cinema familiar serà “Bon dia, món!”, un documental d’animació d’Anne-Lise Koehler i Éric Serre que, a través de tècniques artesanals com la creació de titelles articulades o el paisatge pintat, ens proposa un viatge amorós a un aiguamoll des de la perspectiva de la mateixa naturalesa.

Un mussol duc acabat de néixer, una tortugueta d’estany, una jove salamandra o un petit castor europeu descobreixen la bellesa i la complexitat d’un món, el nostre, regit per la simbiosi i les relacions d’interdependència entre tots d’èssers vius.

L’existencialisme ecologista d’aquesta pel·lícula resultarà magnètic a parts iguals per a nens, nenes i persones adultes.

Recomanada a partir de 5 anys.

Tràiler i més informació: https://www.packmagic.cat/films/bon-dia-mon/

PACK MÀGIC

Pack Màgic és una iniciativa i distribuïdora de pel·lícules infantils de Drac Màgic, cooperativa que des de 1971 es dedica a l’estudi i a la divulgació de la cultura audiovisual i la seva utilització en diverses activitats educatives, socials i culturals.

Adreçades a un públic d’entre 2 i 12 anys, la línia de pel·lícules infantils de Pack Màgic té en compte les característiques, capacitats i sensibilitats dels nens i nenes d’aquestes edats, fomentant el gust pel cinema i per anar al cinema des de la infància.

Els films, provinents principalment de cinematografies d’arreu d’Europa, estan compromesos amb la diversitat cultural i estètica i posen en valor la contemplació i la comprensió per fugir de la violència estètica i narrativa que domina la majoria de pantalles comercials, sense renunciar al gaudi, el plaer i la diversió.

Les pel·lícules es distribueixen en versió doblada en català i amb subtítols per tal de fomentar la lectura entre els espectadors i espectadores més petits i petites, així com per a fer-les accessibles a infants amb dificultats auditives.

VENDA D’ENTRADES

Les entrades es poden comprar al web www.teatrezorrilla.cat o a taquilla el mateix dia de la projecció per un preu de 5 € els adults i 4€ els infants fins als 16 anys.

GARANTIES DE SEGURETAT

Per entrar al teatre s’aplica un estricte protocol de seguretat i prevenció contra la Covid-19, que afecta tant el públic com el personal del teatre que han d’adoptar mesures de protecció. En aquest sentit, l’ús de la mascareta és obligatori des dels 6 anys i és necessari arribar, com a mínim, 20 minuts abans de l’inici de la projecció per facilitar l’entrada esglaonada.

Es recomana portar l’entrada al mòbil per tal d’evitar el contacte amb el paper. Els espectadors i espectadores han d’ocupar la butaca assignada en el moment de la compra.

Per a la tranquil·litat, seguretat i protecció de tot el públic i de les persones que treballen al teatre, s’han de seguir en tot moment les normes de seguretat indicades en el teatre i que també es poden consultar prèviament a través del web https://teatrezorrilla.cat/acces-segur-al-teatre/

Comparteix: