Ja pots consultar la nova programació de la Temporada Gener – Maig 2022!

La venda d’entrades començarà el proper dilluns 20 de desembre a partir de les 13 h i es mantindrà l’oferta dels “packs duo i individual” incrementant un espectacle més cada un.

Nova temporada gener - maig 2022

Els teatres municipals de Badalona -Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante- ja tenim a punt la nova temporada gener-maig 2022. Entorn de 25 propostes de teatre, música, dansa i màgia per a tots els gustos i per a totes les edats. Obres de petit i gran format que es podran veure en uns equipaments que hem recuperat el 100% de l’aforament i seguim preservant la seguretat del públic en quant a les mesures preventives contra la COVID-19.

Cinc mesos per gaudir de tot un ampli ventall de propostes escèniques que hem preparat l’equip de Badalona Cultura i en les quals hem seguit apostant per aquelles produccions fetes per companyies i artistes badalonins. Tornarem a veure l’espectacle familiar de la companyia Xirriquiteula Teatre, Laika, després d’haver recollit el Premi Max 2021 al Millor Espectacle per a Públic Infantil, Juvenil o Públic Familiar. En el marc del Festival Dansa Metropolitana tindrem el nou espectacle del ballarí Jesús Carmona i el cantautor Albert Fibla es retrobarà amb el públic de la seva ciutat. Celebrarem els 10 anys (+1) de la companyia Món animal amb l’espectacle del mateix nom amb què va néixer, l’orquestra de cambra del Conservatori de Badalona es presentarà aquesta temporada en format simfònic per fer-nos viatjar del classicisme al romanticisme i també veurem dalt l’escenari del Teatre Margarida Xirgu el grup badaloní La Tresca i la Verdesca formant part d’un dels millors espectacle de la temporada, el familiar La motxilla de l’Ada.

La nova temporada també comptarà amb estrenes teatrals de primeríssim nivell com L’oncle Vània d’Anton Txékhov, El hombre almohada de Martin McDonagh, Mare de sucre de Clàudia Cedó o Los santos inocentes de Miguel Delibes. El toc singular i atrevit el donaran les propostes de Sol Picó, Malditas plumas, el familiar multidisciplinar de la companyia Addaura Teatre Visual, Klé, el joc metateatral d’Oriol Pla, Travy, el provocatiu monòleg de Leo Bassi, Yo Mussolini, i la revisió hiphopera del clàssic “El Lazarillo de Tormes” de la jove companyia Leamok, Lázaro. I no faltaran, com sempre, les grans comèdies amb 53 diumenges de Cesc Gay i Bona Gent de Quim Masferrer.

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA, XXII MEMORIAL LI-CHANG

Del 13 de febrer al 6 de març Badalona acollirà la XXII edició del Memorial Li-Chang. Els tres teatres de la ciutat ens preparem per celebrar les gales de Màgia i humor al Teatre Margarida Xirgu, les quatre Gales Internacionals al Teatre Zorrilla i la Gala Solidària al Teatre Blas Infante. I aquest any el show de màgia familiar serà passar Una tarda amb el Mag Lari al Teatre Zorrilla.

FESTIVAL BLUES & RITMES

La nova edició del Festival Blues & Ritmes començarà el divendres 1 d’abril i s’allargarà fins al dissabte 23 d’abril. Quatre grups emblemàtics aterraran a Badalona procedents d’Anglaterra, Estats Units i Mali per oferir-nos una mescla de rock, blues, gòspel, pop i r&b.

Jesse Malin, Amadou & Mariam & Blind Boys of Alabama, Richard Thompson i un vell conegut que no vam poder arribar a sentir ni veure en l’edició frustrada per la Covid del 2020, Benmont Tench, seran els encarregats de fer-nos gaudir el 2022 de la millor música a Badalona.

CICLES DE CINEMA

Es mantenen i consoliden en els seus horaris habituals els tres cicles de cinema al Teatre Margarida Xirgu: el Cicle Gaudí, el Docs del Mes i el Pack Màgic. Els dos primers els dimecres a les 20h de la tarda i el cicle de cinema infantil Pack Màgic el diumenge a les 12h del matí.

VENDA D’ENTRADES

Les entrades es poden comprar a partir del dilluns 20 de desembre a les 13h al web www.teatrezorrilla.cat.

Les entrades de tots els espectacles es seguiran venent exclusivament per Internet. Badalona Cultura assumirà la comissió en la venda electrònica per tal de facilitar la compra per aquest canal. No obstant, les taquilles del Teatre Zorrilla i el Teatre Margarida Xirgu oferiran atenció presencial els dies que hi hagi funció i altres dies amb cita prèvia només a aquelles persones que no tinguin accés a Internet o que tinguin dificultats per comprar les entrades de manera electrònica. Aquest servei es donarà sempre amb cita prèvia trucant al 93 384 40 22 els dimarts i dijous de 12h a 14h.

Durant aquestes vacances de Nadal, les taquilles del Teatre Zorrilla i Teatre Margarida Xirgu romandran obertes oferint atenció presencial en horari de 16.30h a 20h els dies següents: el 23, 24 i 29 de desembre i 5 de gener al Teatre Zorrilla i el 28 de desembre i 4 de gener al Teatre Margarida Xirgu.

Pel que fa als abonaments, malauradament, atesa la variabilitat i la incertesa de la situació epidemiològica en què encara ens trobem, aquesta temporada tampoc no us podem oferir els tradicionals abonaments. Tanmateix, a aquelles persones que havien estat abonades la temporada gener-maig 2020 se’ls reservarà la seva condició d’abonats per a la temporada vinent.

No obstant, es manté la promoció especial iniciada les temporades anteriors i se n’incrementa un espectacle més: el PACK INDIVIDUAL serà de 75€ (5 entrades per a 5 espectacles diferents, a 15€ per espectacle) i el PACK DUO serà de 150€ (10 entrades per a 5 espectacles diferents, a 15€ per espectacle).

GARANTIES DE SEGURETAT

Per entrar als teatres es seguirà aplicant un estricte protocol de seguretat i prevenció contra la Covid-19, que afectarà tant el públic com el personal tècnic i artistes que hauran d’adoptar mesures de protecció. En aquest sentit, l’ús de la mascareta continuarà sent obligatori a partir dels sis anys i serà necessari arribar, com a mínim, 20 minuts abans de l’inici de l’espectacle per facilitar l’entrada esglaonada. Un cop dins, s’haurà d’ocupar la butaca assignada en el moment de la compra.


Per a la tranquil·litat, seguretat i protecció de tot el públic i de les persones que treballen als teatres, s’hauran de seguir en tot moment les normes de seguretat indicades en els diferents equipaments i que també es podran consultar prèviament a través del web www.teatrezorrilla.cat.

Comparteix: