Noves entrades a la venda pel «Gran Comediant» de Joel Joan

Es posen més entrades a la venda per als espectacles «Prometeu», «Concert de Santa Cecília», «¿Qué fue de Andrés Villarrosa?» i «23 F. Anatomia d’un instant»

Noves entrades a la venda El Gran Comediant

Atesa la proposta del PROCICAT de divendres passat, 5 de novembre, de prorrogar per un nou període de 14 dies les mesures vigents que permeten el 100% de l’aforament en els equipaments culturals, Badalona Cultura ha decidit obrir l’aforament al 100% i posar a la venda més entrades pels espectacles de la programació oficial dels teatres Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante durant les tres següents setmanes: des d’aquest dilluns 8 de novembre fins al diumenge 28 de novembre.

Els espectacles pels quals es posen més entrades a la venda a partir d’aquest dilluns són els següents: “El gran comediant” (divendres 19 de novembre a les 20h al Teatre Zorrilla), “Prometeu” (dissabte 20 de novembre a les 18h al Teatre Margarida Xirgu), “Concert de Santa Cecília” (dissabte 20 de novembre a les 20h al Teatre Zorrilla), “¿Qué fue de Andrés Villarrosa?” (divendres 26 de novembre a les 20h) i “23 F. Anatomia d’un instant” (dissabte 27 de novembre a les 20h al Teatre Zorrilla).

Pel que fa als espectacles del mes de desembre, s’anirà informant a mesura que s’actualitzin les mesures decretades pel PROCICAT.

L’ampliació al 100% de l’aforament no comporta, en tot cas, un canvi de preu en les entrades, es manté la vigència dels packs d’entrades i cal seguir portant la mascareta dins el teatre i seguir les indicacions d’entrada i sortida del recinte.

Comparteix: