Noves entrades a la venda per «Una noche sin luna» de Juan Diego Botto

El darrer treball conjunt entre Juan Diego Botto i Peris-Mencheta arriba al Teatre Zorrilla de Badalona el proper divendres 10 de desembre

Una noche sin luna al Teatre Zorrilla

Badalona Cultura ha decidit, atenent les actualitzacions del Procicat, obrir l’aforament al 100% i posar a la venda més entrades per als espectacles de la programació oficial dels teatres Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante fins al diumenge 12 de desembre.

Els espectacles pels quals s’han posat més entrades a la venda a partir d’aquest dilluns 22 de novembre són els següents: “Una noche sin luna” (divendres 10 de desembre a les 20h al Teatre Zorrilla), “Italino Grand Hotel” (dissabte 11 de desembre a les 18h al Teatre Blas Infante) i “El Monaguillo” (diumenge 12 de desembre a les 19h al Teatre Blas Infante).

L’ampliació al 100% de l’aforament no comporta, en tot cas, un canvi de preu en les entrades, es manté la vigència dels packs d’entrades i cal seguir portant la mascareta dins el teatre i seguir les indicacions d’entrada i sortida del recinte.

Pel que fa a la resta d’espectacles del mes de desembre, s’anirà informant a mesura que s’actualitzin les mesures decretades pel Procicat.

Comparteix: