Torna l’activitat escènica als teatres de Badalona!

El proper dissabte 28 de novembre reobrim el Teatre Zorrilla amb la comèdia de Jorge Javier Vázquez “Desmontando a Séneca”

reobertura teatres Badalona

A partir d’avui, 23 de novembre, segons la resolució publicada al DOGC, s’inicia la fase 1 del Pla de Desescalada a Catalunya, i amb ella es reprenen a tot el territori les activitats culturals al 50 % amb un màxim de 500 persones.

Així doncs, l’activitat escènica als teatres de Badalona es restableix!

L’espectacle “Desmontando a Séneca” del badaloní Jorge Javier Vázquez serà la primera obra que podrem realitzar i ho farem aquest dissabte 28 de novembre a la mateixa hora: les 20.30h. Ho podrem fer, això sí, tenint en compte que es manté el confinament perimetral municipal del cap de setmana i que l’entrada a un espectacle no servirà com a salconduit per trencar aquest confinament. Sí que ho serà, en canvi, per retornar al domicili més tard de les 22h, sempre que es tracti del mateix municipi.

Pel que fa als altres dos espectacles previstos aquest cap de setmana: l’espectacle de flamenc El Yiyo y su troupe i el familiar Black Music pels més menuts, no es podran, malauradament, dur a terme. Les respectives companyies i Badalona Cultura hem decidit, finalment, ajornar-los per a més endavant.

En el cas de l’espectacle del Yiyo, aquest s’ajornaria fins al proper dissabte 13 de març; i, en el cas de Black Music pels més menuts, s’ajornaria fins a la propera tardor, amb dates encara per confirmar.

Badalona Cultura ja s’ha posat en contacte amb les persones que tenien entrades per aquests tres espectacles. Però, en qualsevol cas, per a qualsevol dubte amb les entrades ens podeu contactar a través del correu taquilla@badalonacultura.cat.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració. Ens veiem al teatre!

Comparteix: