Festival Li Chang | Festivals

Gala Solidària de Màgia

Festival Internacional de Màgia / Li-Chang 2024

Diumenge 3 de Març - 18:00h

Teatre Blas Infante

Entrades Comprar entrades

Gala Solidària Pol Pavo

La cloenda del festival tindrà lloc un any més al teatre Blas Infante amb una tarda de màgia juvenil, conduïda pel mag Alex Barranco i la seva habilitat singular per fer vibrar el públic.

Als participants de la gala, s’hi unirà el guanyador del Premi Jove Li-Chang 2024, Pol Pavo. Una funció explosiva –i impossible d’aturar quan entra en acció– que ens farà gaudir a través del seu art. El jove mag de 15 anys Marcos presentarà un número molt innovador que deixarà tothom sense paraules i que ha perfeccionat a l’escola de màgia on estudia des de fa set anys.

De la mà de la productora El Corral, l’il·lusionista gironí Guillem Sanyes ens oferirà una tarda divertida amb molt humor. D’altra banda, Naikari “La Maga” jugarà amb la seva gran destressa de mentalisme i de cartes. I l’Albert Vidal ens regalarà la seva fantàstica màgia de proximitat Close-Up, en un show únic que no deixarà a cap persona indiferent.

La recaptació d’aquesta gala es destinarà, un any més, a Solidarimàgia, una iniciativa que acosta la màgia a tothom i a tot arreu. Amb l’edició d’enguany el projecte tornarà a Senegal per oferir els seus espectacles i tallers de màgia als hospitals oncològics infantils, orfenats, leproseries de Dakar i a les escoles aïllades al mig de la sabana africana, entre d’altres llocs.

Diumenge 3 de Març - 18:00h

Durada: 1 h 30 min.

Direcció: Enric Magoo

Presentació: Alex Barranco

Coordinació: Mag Nani

Interpretació: Pol Pavo, Marcos, Guillem Sanyes Naikari “La Maga” i Albert Vidal

Entrades Comprar entrades

General
8 €

Teatre Blas Infante

Andrés Segovia, 45
08913 BADALONA

Comparteix: